Senioren project

“Project Zenna, iedere senior vanaf 70 jaar verdient een mooie foto!”

Vanmiddag mijn eerste fotoshoot gedaan voor senioren project “Project Zenna, iedere senior vanaf 70 jaar verdient een mooie foto!” Dhr. Andela uit IJlst wat een mooie verteller. Bijna 92 jaar en nog zo kwiek. Het was een feest om deze meneer op de plaat te zetten en ondertussen mocht ik genieten van zijn verhalen. Wat kan ik genieten van deze shoots. 

Wilt u ook in aanmerking komen voor een mooie portret shoot? Stuur een berichtje via het contactformulier en ik stuur u wat meer informatie.

Fine art portret

Fine art

Vandaag had ik Nora Linn voor mijn lens. Ik vind het heel erg leuk om portretten te maken en dit portret van Nora Linn is gemaakt met daglicht in mijn studio.

Fotoshoot in Hollywood stijl

Hollywood in atelier Loods15

Een niet voor de hand liggende fotoshoot is een fotoshoot maken in de Hollywood stijl van weleer.
Maar dit verzoek kreeg ik van Mark een tijdje geleden. Foto’s in Hollywood sfeer voor zijn nieuwe website. Mark Riemer is zanger/coacht/musicalster. Dus ja dan past dit precies. Read more

Een huwelijk fotograferen in Sneek

Huwelijksfotografie een eer om er bij te mogen zijn

Afgelopen maandag werd ik gebeld: of ik a.s. donderdag nog tijd had om een trouwerij / huwelijk te fotograferen. Door een beetje te schuiven met andere afspraken lukte dat gelukkig nog.
Doordat het een kleine plechtigheid was, met alleen het bruidspaar en drie getuigen hadden ze er eerst niet voor gekozen om een fotograaf erbij te nemen. Read more

Hondenportret in de studio

Hondenportret

Als echte hondenliefhebster vind ik het ook altijd weer een feest om er eentje op de foto te zetten in de studio. Een hondenportret is altijd een echte uitdaging.
Famke, de Cockerspaniel van Arend en Doetie is ruim een jaar oud. Een echte puber dus en heel erg bewegelijk. Stilzitten is dan moeilijk in een vreemde omgeving met allemaal andere luchtjes, maar ze deed het geweldig. En dan na afloop nog even ravotten met mijn eigen honden als beloning, wat een hondenleven. Enne het baasje en vrouwtje mochten natuurlijk ook nog even op de foto.
Hondenportret

Bruidsfotografie en workshops

Workshop in Epe

Als bruidsfotograaf (huwelijksfotograaf, trouwfotograaf) is het ook belangrijk om een beetje op de hoogte te blijven van de laatste trends en het is belangrijk om jezelf altijd te blijven ontwikkelen en uitdagen. Read more

Sportfotografie is emotie

Sportfotografie en emotie

2016 – Slachtemarathon Friesland

De organisatie van de Slachtemarathon vroeg mij om de vijfde editie van deze speciale dag op beeld vast te leggen. Deze indrukwekkende marathon wordt gelopen over onder andere de Slachtedijk in Friesland. Sportfotografie is, voor mij, een van de leukste soorten fotografie. Read more

Married runners Friesland, sport verbindt

Sport verbindt

Deze titel slaat letterlijk op Vera en Aalzen. Het is al weer een paar maandjes geleden dat Aalzen en Vera in het echt werden verbonden in Buitenpost. Tijdens de Woutersbergjecross in Oranjewoud sloeg de vonk over. Vera uit Joure en Aalzen uit Augustinusga.

We begonnen de dag in Augustinusga om vervolgens de foto’s te maken in het prachtige park van Buitenpost. Terug naar Augustinusga om de familie op te vangen en om te familie portretten te maken in de prachtige mooie bloeiende tuin van Vera en Aalzen. Daarna weer op naar het gemeentehuis van Buitenpost. Wat een fotogeniek pand is dat. Na een mooie knusse plechtigheid reden we met z’n allen naar Surhuisterveen waar de koffie en gebak al klaarstonden en waar tot in de late uurtjes een mooi feestje werd gevierd.

Vera en Aalzen heel veel geluk wens ik jullie nogmaals toe. En heel veel sportuurtjes samen.

Huwelijks fotografie

Sport verbindt

 

Neem contact op!